SIMPLI`'FILL

SIMPLI'FILL voor al uw verpakking problemen.
SIMPLI'FILL voor hoogwaardig vervaardigde en nauwkeurige machines.
SIMPLI'FILL voor technische verkoop en advies.
SIMPLI'FILL voor technische ondersteuning en service.
SIMPLI'FILL produceert een reeks van poeder afvul, container handeling systemen geheel naar klantenwens aangepast.

SPIMABO MACHINEBOUW kan garanderen,dat ergens in ons gamma van machines SIMPLI'FILL de oplossing zal worden gevonden, wat ook uw behoeften zijn voor het af vullen van poeders en/of granulaten.

Simpli'fill 1
schroefdoseermachine heeft een rem/koppelingsysteem en kan door een eenvoudige digitale teller worden bestuurd of alternatief door onze gebruikersvriendelijke microprocessorcontrole worden bestuurd met mogelijkheid tot terugkoppeling met checkweger.

Simpli'fill 2 schroefdoseermachine, frequentie geregeld direct aandrijvingsysteem, dat door onze gebruikersvriendelijke microprocessorcontrole wordt bestuurd met mogelijkheid tot terugkoppeling met checkweger.

Simpli'fill 3 schroefdoseermachine, servomotor aandrijvingsysteem, dat door onze gebruikersvriendelijke microprocessorcontrole wordt bestuurd met mogelijkheid tot terugkoppeling met checkweger.

Alle machines worden vervaardigd in roestvrij staal en alle delen die met het product in contact komen zijn van roestvrij staal 316. De korte statief modellen zijn geschikt om op een Vorm Vul en Sluitmachine te plaatsen. Zowel tafel als vloer statief modellen zijn beschikbaar.

Het hele gamma Simpli'fill machines zijn beschikbaar voor zowel Volumetrische als op gewicht gecontroleerde doseringen. Met de juiste tooling kan vanaf minder dan 1 gram tot 30 kilo worden afgevuld. De machine kan gemakkelijk met vorm vul en sluit machine worden geïntegreerd, container handeling systemen, sachetmachines enz. Alle machines zijn gemakkelijk toegankelijk voor het wisselen van de tooling en het schoonmaken beperken de omschakelingstijden tot een minimum.

De machines worden gemakkelijk elektrisch gesynchroniseerd met ander verpakkingsmachines.

Wilt u meer weten, klik dan hieronder om onze brochure te downloaden.

Brochure Simpli'Fill